Rakennuspalvelut turun talousalueella

Metsämäen Rakennus tarjoaa vahvaa kokemusta ja ammattitaitoa vaativiinkin rakennusprojektihin Turun talousalueella ja Varsinais-Suomessa. Rakennuspalvelut toteutetaan kokonaisurakointina kaikkiin kohteisiin jossa olemme pääurakoitsijana.

Metsämäen Rakennus Oy on vahva kumppani omilla ammattitaitoisilla rakennusmiehillä, joihin luotetaan.

Teollisuusrakentaminen

Olemme tottuneet suorittamaan rakennushankkeita teollisuusympäristössä. Näiden hankkeiden erityispiirteisin kuuluvat tarkat aikataulut sekä laitosalueiden omat toiminta- ja turvallisuusohjeet.

Sitoutumalla näihin vaatimuksiin, pystymme toteuttamaan vaativatkin hankkeet tilaajan toivomalla tavalla.

Peruskorjaus

Viimeisen 25 vuoden aikana tehtyjen lukuisten vaativien kohteiden kokemuksella tiedämme että määrätty budjetti ei saa ylittyä ja sovitun aikataulun täytyy pitää, vaikka jokaisen projektin edetessä tuleekin aina yllätyksiä ja muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan.

Peruskorjaamme kaikenlaisia kohteita kooltaan sadoista neliöistä aina useiden tuhansien neliöiden kokonaisuuksiin. Tyypillisesti laajemmat peruskorjaukset kestävät 6-18 kuukautta.

Toimistosaneeraus

Suoritamme niin pienet kuin laajemmatkin toimistosaneeraukset tehokkaasti. Toimistojen muutostöillä on usein kiire, koska korjauksen ajan ainakin osa toimistosta on pois tuottavasta käytöstä.

Panostaminen pölynhallintaan voi mahdollistaa muutostöiden tekemisen osissa, jolloin koko toimiston työntekijöille ei tarvitse etsiä väliaikaista työpistettä.

Käytössämme on laadukas pölynhallintakalusto, jota huolellisesti käyttämällä pystymme toteuttamaan työt osastoidusti.

Sisäilmakorjaus

Home- ja mikrobivaurioihin tulee suhtautua vakavasti. Niiden korjaamisessa vaaditaan asiantuntemusta sekä asianmukaista kalustoa.

Sisäilmaongelmissa tapahtuvat homesaneeraukset tulee suunnitella ja suorittaa huolellisesti, jottei vaaranneta työmaan ympärillä olevaa toimintaa eikä työnsuorittajia.
Sisäilmakorjauksissa kokeneet työntekijämme tuntevat homesaneeraustyön erityispiirteet ja ovat tottuneet käyttämään työssä tarvittavaa erityiskalustoamme.

Useiden toteutettujen homesaneerausten myötä olemme kartuttaneet tiiviin yhteistyöverkoston muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Homesaneeraukset ja sisäilmaongelmien korjaukset toteutetaan kaikkien lakien ja säädösten mukaisesti. Sisäilmakorjaukset toteutetaan kokonaisurakointina Turun talousalueella ja Varsinais-Suomen ympäristökuntiin.

Kohteita joissa olemme pääurakoitsijana

 

Julkiset rakennukset ja tilat

  • Päiväkodit
  • Koulut
  • Kirjastot

 

Yritysten toimitilat

  • Toimistotilat
  • Halli- ja tuotantotilat
  • Vaativat kohteet