Rakennussaneeraukset ja homesaneeraukset vaativiin kohteisiin - Metsämäen rakennus, Turku

Rakennussaneeraukset ja homesaneeraukset toteutetaan kokonaisurakointina Turun talousalueella ja Varsinais-Suomen ympäristökuntiin. Olemme pääurakoitsijana kaikissa kohteissa:
Päiväkodit, koulut ja kirjastot - Julkiset rakennukset, julkitilat ja toimistotilat.

Homesaneeraus ja mikrobivauriokorjaus

Home- ja mikrobivaurioihin tulee suhtautua vakavasti. Niiden korjaamisessa vaaditaan asiantuntemusta sekä asianmukaista kalustoa.

Sisäilmaongelmissa tapahtuvat homesaneeraukset tulee suunnitella ja suorittaa huolellisesti, jottei vaaranneta työmaan ympärillä olevaa toimintaa eikä työnsuorittajia.
Sisäilmakorjauksissa kokeneet työntekijämme tuntevat homesaneeraustyön erityispiirteet ja ovat tottuneet käyttämään työssä tarvittavaa erityiskalustoamme. Useiden toteutettujen homesaneerausten myötä olemme, kartuttaneet tiiviin yhteistyöverkoston muiden alan asiantuntijoiden kanssa.

Jos haluat osaavaa palvelua mikrobikorjauksessa ja homesaneerauksissa, ota yhteyttä.

Toimistosaneeraus

Suoritamme niin pienet kuin laajemmatkin toimistosaneeraukset tehokkaasti. Toimistojen muutostöillä on usein kiire, koska korjauksen ajan ainakin osa toimistosta on pois tuottavasta käytöstä. Panostaminen pölynhallintaan voi mahdollistaa muutostöiden tekemisen osissa, jolloin koko toimiston työntekijöille ei tarvitse etsiä väliaikaista työpistettä. Käytössämme on laadukas pölynhallintakalusto, jota huolellisesti käyttämällä pystymme toteuttamaan työt osastoidusti.